Birou de Mediator Bucuresti

Switch to desktop

Despre mediere

DESPRE MEDIERE

Ce este medierea? Conform legii 192 din 2006 articolul 1, punctul 1

Art. 1. - (1) Medierea reprezinta o modalitate de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate si confidentialitate.
Procesul de mediere este relativ simplu. Un mediator ajuta partile, schimband natura interactiunilor conflictuale de la negativ la pozitiv si faciliteaza discutiile, astfel incat partile sa poata lua decizii impreuna, bazate pe o intelegere a propriilor opinii si a punctelor de vedere ale celeilalte parti.

Pentru a afla mai multe despre mediere, va puteti programa la o sedinta de informare privind avantajele medierii, la biroul nostru de mediere, la telefon 0723.500.277 sau pe e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Medierea este un proces confidential, voluntar, in care un mediator, ajuta partile in rezolvarea disputelor actuale sau în curs de desfăsurare.
Mediatorul va ajuta si va ghideaza prin procesul de dezvoltare a unui acord, cu privire la toate problemele care trebuiesc abordate pe parcursul medierii.
Mediatorul ajuta partile sa-si spuna lucruri pe care altfel nu ar fi indraznit sa si le spuna unul celuilalt. Si nu in ultimul rand ajuta partile sa-si restabileasca relatiile pe care le aveau inainte de a incepe conflictul.
Mediatorul Encean Alexandru foloseste o abordare eficienta de mediere pentru a ghida partile, prin procesul de solutionare a litigiilor pentru a produce rezultate de tip "castig / castig" .
Rezolvati disputele mai repede, cu mai putin stres si la costuri mai mici. Evitati costurile si procesele prelungite.
Optimizati performanta in afaceri si profitul, prin prevenirea si solutionarea conflictelor.
Solutionati litigiile dumneavoastra mult mai repede si fara a merge in instantă.

ALEGETI MEDIEREA, este alternativa pentru o rezolvare rapida a litigiilor.

 Biroul nostru de mediere nu percepe nici o taxă pentru sedinta de informare.